вівторок, 2 липня 2019 р.

                                        #USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС
 
       12 червня в районній бібліотеці відбувся черговий захід "жива бібліотека" на тему :"Життя громад у запитаннях та відповідях" в рамках реалізаціії проекту "Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування" в Україні (ПУЛЬС) . 
        На заході були присутні експерти з Асоціації міст України Світлана Прокоф'єва та Андрій Дяченко, студенти Бердичівського педколеджу , представники Семенівської та Райгородоцької ОТГ, а також голова молодіжної організації "Молодь обирає життя" Тетяна Носова. 
       "Живими книгами" виступили експерти з Асоціації міст України Світлана Прокоф'єва та Андрій Дяченко, студенти педагогічного коледжу Іванчук Вікторія (Чоповицька ОТГ) та Овсійчук Петро (Ємільчинська ОТГ), Мисик Оксана,Суркова Алла та Рижко Олена (Семенівська ОТГ) та Довгалюк Алла та Шевчук Марина (Райгородоцька ОТГ).
         В ході змістовних діалогів учасники дізналися багато нової інформації про життя новостворених громад та громад, які успішно працюють, а такох отримали інформацію юридичного змісту. Наприкінці «живої бібліотеки» учасники поділилися своїми враженнями від такого формату спілкування .Дуже порадувала активність молодих учасників заходу, студентів педколеджу, які відчули , що вони причетні до змін, які відбуваються в нашій країні.
           Нагадаємо, що проект реалізовується БМГО «Молодь обирає життя" та Бердичівською районною бібліотекою.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар